Over ons

Ruud Stuivenberg is de eigenaar van Stuivenberg Klus en Advies. Na een opleiding als electrotechnisch installateur heeft hij ervaring opgedaan in allerlei beroepen. Door dat hij het klussen in de praktijk geleerd heeft van vakmensen heeft hij zich door de jaren heen ontwikkeld als all-round klusser.

Ruud is door de ervaring die in jaren is opgebouwd de klusser bij uitstek voor constructief verbouwen van woningen en al het kluswerk dat daar bij hoort. Hij is meer dan 15 jaar werkzaam als projectleider en uitvoerder van allerlei klussen.

Deskundig klusser voor uw:

Vaste trap naar zolder

Dakkapellen

Kozijnen en schuifpuien

Muurdoorbraken

Lichtstraten en lichtkoepels

Solatubes ®

Maar natuurlijk ook voor al uw andere klussen.

Stuivenberg Klus en Advies is een ZZP onderneming. Er wordt gewerkt met een vast team aan ingehuurde krachten en de beste onderaannemers.
Onze mensen hebben respect voor uw woning en de inrichting. Er wordt met zorg gewerkt zodat uw eigendommen geen schade oplopen tijdens werkzaamheden.

Wij leveren alle benodigde bouwmaterialen en regelen alle bijkomende zaken.

Kijk snel op onze pagina ‘Wat wij doen’ voor een overzicht van de diensten die wij leveren.

Stuivenberg Klus en Advies is werkzaam in: Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken, Soest, Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Utrechtse heuvelrug, Barneveld, Scherpenzeel, Veenendaal en Ede, in de regio’s Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Almere en Zwolle.
Wij werken in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland, Flevoland en Overijssel.

Voor diamantzaag- en boorwerk kiezen wij voor:

Rowo betonboringen. Diamantzaag- en boortechniek. www.rowobetonboringen.com