Vaste trap naar zolder maken in Amersfoort.

In de laatste week voor de bouwvak van 2015 mochten wij een vaste trap naar zolder maken in de wijk Schothorst in Amersfoort. Dit was de eerste opdracht sinds het verschijnen van deze nieuwe website.

Uit de originele bouwtekeningen, die wij uit het gemeentelijk archief hebben gehaald, bleek dat hier al een vaste trap was gepland. Hierdoor was er tijdens de bouw voldoende staal in de betonvloer verwerkt waardoor het niet nodig was om een extra constructie aan te brengen.

Voorbereiden en sparing maken.

Na de voorbereidingen werd door ons de vloer ingezaagd en werden de blokken beton naar buiten gedragen en afgevoerd. Omdat het lichtpunt van de overloop zich boven de bestaande trap bevond hebben we 6 leidingen doorgezaagd die achteraf weer werden hersteld.

Vaste trap naar zolder maken en aftimmeren

Onze onderaannemer heeft een open vuren trap geplaatst en wij hebben het geheel afgetimmerd en een nieuw lichtpunt gemaakt op de plek van de oude vlizotrap.

Plafond stuken en de laatste details

Als laatste heeft de stukadoor het plafond weer netjes glad gemaakt en hebben we de leuningen en hekjes gemonteerd. In dit geval heeft de klant er voor gekozen om zelf het schilderwerk uit te voeren.

Tevreden kijken wij terug op deze opdracht waarbij wij alweer blije gezichten hebben gezien bij het opleveren van de zoldertrap.

Het resultaat

Deze foto’s ontvingen wij enkele weken later van onze klant. Bedankt daarvoor!

Vaste trap naar zolder foto Nieuwe trap naar zolder Zoldertrap geplaatst Afewerkte zoldertrap

Ook uw vaste trap naar zolder maken wij graag netjes en vakkundig.

Bel ons nu op 06 1258 3087, stuur ons een mailtje of ga direkt naar het contactformulier.