Vaste trap naar zolder

Het vervangen van uw vlizotrap voor een vaste trap naar zolder is onze specialiteit.
Hierin onderscheiden we ons van de rest door uw opdracht volledig te verzorgen.

Kijk op www.vastetrapnaarzolder.nl voor informatie, foto’s en reacties van onze klanten.

Vaak is het maken van een vaste zoldertrap vergunningplichtig, er moet regelmatig een constructierapport opgesteld worden en soms is een staalconstructie nodig. Ook kan het zijn dat er leidingen, stopcontacten of misschien zelfs een CV-ketel in de weg zitten. Alles wat er nodig is om een vaste trap naar zolder te maken wordt door ons geregeld.

vaste trap naar zolder

Onze uitgebreide kennis over elk detail dat bij die klus van toepassing is en jarenlange ervaring staan garant voor een nauwkeurig afgewerkte zoldertrap waar wij als vakmensen trots op mogen zijn.

Klik hier voor een offerte.

Als dit uw eerste verkenning is over het maken van een vaste zoldertrap raden wij u aan ons vrijblijvende adviesgesprek aan te vragen.
Hierin leggen wij u, op locatie, duidelijk uit wat er voor u van toepassing is over de eisen en mogelijkheden voor het plaatsen van een zoldertrap en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Onafhankelijk advies op locatie:            € 129,- incl. BTW

Nu aanvragen.

U kunt ons hierbij alles vragen over uw klus of het klussen in het algemeen. We kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste materialen, kleuren en ontwerpen en door ervaring hebben we voor veel voorkomende problemen pasklare oplossingen.

Voor het bepalen van de kosten voor het maken van een vaste trap naar zolder moeten wij de details van uw situatie kennen.

Ga naar ‘offerte aanvragen‘ op vastetrapnaarzolder.nl, stuur ons een e-mail of bel ons direct: 06 4722 9277.

Stuivenberg Klus en Advies is werkzaam in: Woudenberg, Leusden, Amersfoort, Nijkerk, Hoevelaken, Soest, Doorn, Driebergen-Rijssenburg, Utrechtse heuvelrug, Barneveld, Scherpenzeel, Veenendaal en Ede, in de regio’s Amersfoort, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam, Almere en Zwolle.
Wij werken in de provincies Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Brabant, Gelderland, Flevoland en Overijssel.

Onze consultant voor web- en online diensten:

Micky Stuivenberg. Webcontentwriter en SEO specialiste. www.contentwriter.com.au