Badkamer en keuken

Uw keuken of badkamer verbouwen? Bij Stuivenberg Klus en Advies bent u verzekerd van een mooi resultaat. U kiest de inrichting, de kleuren, tegels, sanitair en/of de keuken naar uw smaak en wij zorgen ervoor dat alles vakkundig en netjes wordt geïnstalleerd. Natuurlijk kunnen wij ook een toiletruimte voor u onder handen nemen.

 

  • Slopen en afvoeren oude keuken of sanitair
  • Leidingwerk aanpassen
  • Verlaagd plafond maken
  • Tegelwerk of andere wandbekleding
  • Keuken of sanitair plaatsen
  • Voegen en naden kitten
  • Schilderwerk en andere afwerking

badkamer, keuken of toilet tegelen

Pietje Precies

Omdat wij altijd erg nauwkeurig werken ziet u dat in de afwerking weer terug. Een goed begin is het halve werk en door de maatvoering tijdens de voorbereiding op de millimeter uit te voeren is het afwerken een fluitje van een cent en wordt uw badkamer, keuken of toilet uiteindelijk veel mooier.

In veel nieuwbouwhuizen is goed te zien dat timmermannen en tegelzetters hun werk weliswaar serieus nemen maar niet echt bezig zijn om het voor u zo mooi mogelijk te maken. Bij ons werkt dat anders.

Wij streven er altijd naar om uw verwachtingen te overtreffen. Onze mensen nemen alleen genoegen met het beste resultaat. Soms duurt het daardoor iets langer dan gemiddeld maar dat hebben wij er graag voor over.

 

BadkamervloerTopkwaliteit of low-budget

Of u nu kiest voor een topmerk of voor meer betaalbare producten, wij behandelen elke opdracht hetzelfde. Natuurlijk is een Duitse keuken van een hogere kwaliteit dan een bouwpakket van Ikea.

 

Vanzelfsprekend heeft sanitair van Villeroy & Boch meer uitstraling dan dat van Plieger. Maar als het goed geïnstalleerd wordt kan elke natte ruimte schitteren. En dat is waar Stuivenberg Klus en Advies voor staat.


Uw badkamer, keuken of toilet verbouwen?

Stuur ons een email of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

U kunt natuurlijk ook bellen. Wij zijn bereikbaar op 06 4722 9277


 

Bouwmaterialen nodig?

Wij doen graag zaken met Bouwmaat. www.bouwmaat.nl